Felhasználási feltételek:

Figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót az edzés megkezdése előtt!

Az edzés megkezdése előtt keresse fel kezelőorvosát és tájékoztassa arról, hogy milyen jellegű mozgást kíván végezni, kérje ki szakvéleményét. A készítők a nem megfelelő egészségügyi állapotból adódóan esetlegesen fellépő bármilyen jellegű egészségkárosodásokért felelősséget nem vállalnak, csak úgy mint az edzés közben vagy az edzésből adódóan bekövetkezett bármely sérülésekért.

A Fittzóna által közzétett edzés videókat kizárólag saját felelősségére végezheti. A készítők semmilyen felelősséget nem vállalnak, semmilyen eredményt nem garantálnak. Ha edzés közben nem érzi jól magát (szédül, hányingere van, fejfájást érez), azonnal hagyja abba az edzést és keresse fel kezelőorvosát. A rendszeres sportolás esetén ne feledkezzen meg az egészséges táplálkozásról és vitaminpótlásról továbbá megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztásról.

Az edzéseket minden esetben kényelmes, sportolásra alkalmas öltözetben végezze. A használt súlyok és ismétlések számát minden esetben a saját fizikumának megfelelően válassza ki, illetve alkalmazza.

A videók és azok minden eleme szerzői jogvédelem alatt állnak. A videó részleteinek - teljes egészének másolása, értékesítése vagy sokszorosítása esetén a készítő büntetőfeljelentést tesz szerzői jogok megsértéséért.

A Fittzóna edzés videók és a fittzona.hu weboldal készítője, üzemeltetője (tárhely biztosítója):

KontorNET Bt.
info "kukac" kontornet.hu

A fittzona.hu weboldalon megjelenő összes tartalom saját, személyes tapasztalatok megosztásának célját szolgálják az oldal látogatói számára.
Az edzés megkezdésével a fittzona.hu weboldal böngészésével elfogadja a felhasználási feltételeket.

 
Üdvözöl a FittZóna!

A FittZona.hu weboldal azért jött létre, hogy segítséget nyújtson az otthoni testformálásban. Megosztjuk veled, hogy nekünk hogyan sikerült fogynunk, és hogyan formáljuk a testünket az izomzatunk fejlesztésével.

A weboldalunkon edzésvideókat, recepteket, oktatást a táplálkozásról és motivációs tartalmakat találsz, amiknek a használatához sok sikert kívánunk!

Kattints ide az edzésvideók megnézéséhez »

 
 
 
 

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdésed lenne az edzésekkel vagy az étkezéssel kapcsolatban, akkor kérjük, használd az alábbi gombot:

 
 
 
© 2013-2024 FittZona.hu - Otthoni edzés és diéta fogyáshoz, erősítéshez | Felhasználási feltételek