16. Dax: (2015.02.14. 21:23)
Nagyon szuper főleg a tovább fejlesztett változatok amit csináltam,pl a fokhagymás isteni próbáljátok ki.
15. Márti: (2014.05.24. 01:21)
Szia Ádám!
Ma ismertem meg oldalad. Tornáztam rá 1-et, először :) Rendszeressé teszem, olvasva az egészet... Tornászgatok itthon néha (ahogy időm engedi, guggolás-kitörések) és karra súlyzózom is itthon. Ezen kívül, változó időszakonként (elfoglalt vagyok, de tavasztól általában átlag heti 2x 40-60 p kocogás megvan). Egészségesen táplálkozom. A genetika rész valóban igaz lehet, mert volt, mikor nagyon sikerült lefogynom, már szinte csúnya sovány mindenhol, de a fenekem picit mindig erősebb maradt és bármit csinálok, mindig is puha (43 éves vagyok). Felső testem, karom erős, izmos, szálkás, de a fenekem puha volt világ életemben. Így nem egyszerű, hogy fogyni is akarok, de felül "tömeges" izmos is maradni. Persze, viszonylag vékony emberről beszélünk (170cm, kb 54 kg), de a comb-fenék rész, sosem az igazi. Jópár dologban egyet értek Veled, persze laikusként. Mozgás+ cal.deficit, oké, logikus is. Kérdésem viszont, hogy a napi arányoknál (fogyni vágyás esetén), miért írsz elő nagyobb mennyiségű szénhidrátot, mint fehérjét? Továbbá, minek léteznek akkor a táblázatok, mely zöldség növeli a zsírégetést, mit ne együnk, sütemény felejtős, stb stb... Szerinted pedig, bármit bármikor, csak a napi cal legyen kevesebb az elhasználtnál. Én naivul azt gondolom, hogy pl 1200cal süti, és 1200 cal bevitt zöldség, zab, hús, nem egyen értékű. Inkább eszem egy kiló spenótot, mint egyetlen szelet tortát meg merjek enni, tegyük fel, hogy ezek épp egyenlő kalóriát tartalmaznak. Miért a sok lista, mit ne, mit igen, és hogy mit-mikor. Pl úgy tudom, szénhidrát tartalmúak ebédig, onnantól estig pedig fehérje és zsír megengedett. Gyümölcs is délig, zöldség estig mehet. Zabot írsz turmixban estére. ...szénhidrát... ha félre értek valamit vagy nem jól tudom, segíts kérlek, nyilván többet értesz ehhez nálam, hisz te már megmutattad, én pedig küzdök a fenék zsírral sok éve, de életemben először tökéletesen zsírmentessé szeretnék válni, fenéken is, ráncba szedni magam "kapuzárás előtt :) " és azt viszonylag megtartani. Másik kérdésem, jó gondolat -e tőlem az, hogy drasztikusan lecsökkentem a szénhidrát bevitelt, míg nem megy le a zsír a fenekemről? Sok fehérje, változatos mozgás (intervall, kocogás, súlyzó). Megjegyzem, súlyzózni csak karra-vállra tudok, mert 2db egykezesem van itthon, én pénzt soha nem adok testmozgásra. Sok nincs is, de a fő okaz, hogy egyet értek veled, teljesen felesleges. Én csak pénzlehúzásnak tatom az egészet, havonta kitalálják a "legújjabb, legjobb zsírégető szuperedzést", divattorna aerobik, női torna, számomra idétlen és vicces. Jól hangzó fantázia nevet adnak hozzá, a fiatalok meg rohannak a sok pénzzel. Nos láttam ilyen "sznob" teremben bizonyos edzést, fél brigád 90 kilós volt, hosszú hónapok óta szenvednek ott.... A divatos gépeknek sincs értelme, (nem a kondigépekről beszélek) az ember önmaga is át tud alakulni. Súly valóban kell, az izomnövelés miatt, de ennyi... Több kérdést tettem fel, remélem sikerül válaszolnod és megteszed, előre is nagyon köszönöm! További sikereket kívánok!
14. Ádám: (2014.03.22. 09:35)
Ildikó: sima, legolcsóbb zabot használok, amit lidlben és aldiban lehet kapni. Néha a kisebb szemest, néha a nagyobbat, változó.
13. Ildikó: (2014.02.22. 14:59)
Szia Ádám,
a zabkoronghoz milyen zabot használsz? Hántolt, hántolatlan vagy netán zabkorpa? Nagyon ígéretesnek tűnik a recept, örülök neki, hamarosan kipróbálom.
12. Ádám: (2013.11.10. 19:26)
pedrow, Krisz: sajnos jelen pillanatban teljesen bizonytalan, hogy mikor lesznek új videók, de valószínűleg még idén sikerül publikálnom a teljes edzésvideó palettát amit terveztem (11 kardió, 6 erősítő/súlyzós videó).
Viszont az elkövetkező napokban elkezdek rendszeresen blogolni, bemutatom mennyire leegyszerűsítettem az étrendemet, illetve a karácsony előtti szálkásításom folyamatát is szeretném bemutatni (még másfél hónap alatt is lehet sokkal jobb formába kerülni, természetesen nem teljesen kezdőként).
A jelenlegi pontos edzésprogramom írásban publikálásra kerül a jövő héten mindenképpen.
11. Krisz: (2013.10.11. 16:45)
Szia!
Érdeklődnék, hogy mikorra várhatóak az új videók?
10. pedrow: (2013.08.12. 13:11)
Szia!
Mikorra várhatóak az új videók?
Ne vedd rossz néven, jók a régik, csak már kissé unom azokat folyamatosan ismételni!
Köszi, grat a sikeres testátformálásodhoz!
9. Ádám: (2013.07.09. 21:05)
szab88: kitartást az edzésekhez, július végén jönnek az új videók! :)
8. Ádám: (2013.07.09. 21:04)
Vivien: olyan állagú, mint a vastagabb palacsinta.
7. szab88: (2013.07.05. 16:21)
Szerintem hasonlónak kell lennie mint egy palacsintának. Olyan ropogósra nem lehet megsütni.
6. Vivien: (2013.07.02. 17:21)
Épp most végeztem a zabkorongok kisütésével elsőre nem volt rossz csak egyet rontottam odakozmált. a kutyám örült neki megehette
A kisült korongoknak ropogósaknak kell lenni vagy rugalmasnak mint a palacsinta?
5. szab88: (2013.05.22. 20:21)
Heló!
Ki fogom próbálni a zabkorongot. Most éppen lenyomtam a hétfői edzésedet a végére bekeményedett, igy aztán elfáradtam... :)
4. Ádám: (2013.04.20. 20:28)
micro-sceleton: részvétem :( Én egy Tefal edénnyel sütöm, eddig még szerencsére semmi ilyen gondom nem volt. Tényleg, semmi ragadás, majd videón is megmutatom nemsokára.
3. micro-sceleton: (2013.04.15. 21:52)
Üdv! HÁt, biztos ez nem a leírás hibája, de... nagyon szórakoztató dolog történt, miközben elkezdtem az általam tapadásmentesnek hitt kerámiaserpenyőben sütni. A korong úgy letapadt, hogy töprenghettem, hogy hogyan fogom a serpenyő aljáról leimádkozni. Volt egy ahhoz használható olyan fekete műanyag kinézetű szedegető alkalmatosság is, mert ugye, fémmel ne... Na, az meg beleolvadt! Valahogy szalvétával sikerült kiszedni, és egy fakanállal a zabkorong eléggé romos darabjait. Után, na akkor egy kis olaj. Hát olyan süt lett, hogy alig lehetett látni az egész lakásban :-) És persze az olaj mint az atom leragadt. Némi kémiai továbbképzéssel egybekötve össze-vissza tisztogattam a sütés után, na az maga felért egy edzéssel! :-) 2 órás kemény dörzsölészés szivaccsal, mert ugye mással ne.. hát sikerült eltüntetni. Amúgy a korong tényleg finom lett, csak a körítés... :-)))
2. Ádám: (2013.04.03. 20:42)
zuza88888: Szia! Igen, zabpehelyre gondolok, örülök ha tetszik.
1. zuza88888: (2013.03.20. 14:10)
szia!Zab alatt,zabpehelyre gondolsz?Meg csináltam ma,és finom lett.Én zabpelyhet használtam.Nagyon jó recept,köszi :)